+36 30 466 7777 Kapcsolat Live chat
+36 30 466 7777 Kapcsolat Visszahívjuk!$ 1.35 szobánként havonta

Hány szobája van?

Foglalások és szobák elérhetőségei
Recepció, fóliók és számlák
Statisztikai és Kontrolling kimutatások
Housekeeping státusz
Ultra könnyű beállítás és kezelés
Minden asztali számítógépen és mobil eszközön működik

Kiegészitők

A szoftver alapvető funkcióit hasznos kiegészítőkkel bővitheti. Az egyes kiegészítőket akár 30 napig is ingyenesen használhatja. Fizessen elő a kiegészítőkre azokban csak azokban a hónapokban, amikor használja is azokat. Fair és hatékony.

Étkezés

Ha a szállodája étkezési lehetőséget is kínál, mi segítünk a napi és a statisztikai F & B jelentésekben. Ha a szobaárak tartalmazzák az étkezések árait, lehetővé tesszük a legjobb szobaár kiválasztását minden foglaláshoz.


$0.15
/szoba/hónap

Csoport és opciós foglalások

Ezzel a Kiegészítővel könnyedén kezelheti a csoportos foglalásokat egy csoport alatt. Gyorsan végezheti a ki-, és a bejelentkezéseket, kereshet vagy módosíthat foglalásokat egy csoporton belül. Továbbá a szobákat opciósan is befoglalhatja. Az opciós szobák megjelennek az előrejelzésben is. Az opciós foglalásból felhasznált szobák kimutatása is elérhető.


$0.15
/szoba/hónap

Internetes Foglalási Rendszer (WRS)

Fejlessze hotelének weboldalát on-line foglalási lehetőségekkel. A Clock PMS Online Foglalási Rendszerének integrálása honlapjához könnyű és egyszerű, mert az összes szükséges adatot kigyűjti a szálloda szoftveréből. Több információért látogasson el weboldalunkra!


$15
/hónap

Vendég önkiszolgáló portál

Ez egy egyedülálló funkció, amely lehetőséget biztosít a vendégeinek, hogy a saját mobil eszközeiken foglaljanak szobát. Nincs sorbánállás a recepeción, Önkiszolgáló be és kijelentkezés. Lehetőségük nyílik a szobájuk közvetlen kiválasztására, tablagépük vagy okos telefonjuk segítségével. Mi több, a visszatérő vendégek egyedi bejegyzéseket készíthetnek a szobákat illetően előző tartózkodásuk alapján. Az online fizetési lehetőségek és az extra szolgáltatások rendelése is tovább növeli a szoftver értékét, mely a vendégek adatvédelmét és kényelmét szolgálja.


$0.75
/szoba/hónap

Voucher kezeléshez és utazási irodák felé történő számlázás

Azoknak a szállodáknak és üdülőknek ajánljuk akik utazásszervezőkkel dolgoznak. A Clock Voucher egy felhő alapú szoftver, amely nagymértékben automatizált, voucher számításokhoz és számlázásokhoz. Ellentétben más szállodai szoftverekkel, a Clock Voucher támogatja az árakat, kedvezményeket és feltételeket, ahogy azok a valódi szerződésében is vannak és nem igényel számtalan manuális beállításokat egy számla készítéséhez.


$45
/hónap
Ez a szoftver önállóan is elérhető, vagy a Clock PMS rendszer kiegészítőjeként a programba integrálva.

Speciális árak kezelése

Ez a kiegészítő lehetővé teszi korlátozások alkalmazását, mint például a "Utazásoknak lezárva", "Érkezéseknek lezárva", "Lezárt", "Minimális tartózkodási idő" minden ár és a dátum tekintetében. Továbbá különbséget tehet a "vissza nem térítendő kedvezményes" és a "flexibilis szenderd árak" között az internetes foglalási rendszerben saját weboldalán. Ezen felül csomagajánlatokat adhat meg a webes foglalási rendszerben, mint például a "7 nap csomagár", "Valentin Nap Csomag", stb.


$0.20
/szoba/hónap

Nem szállóvendég vendégüllátása (POS)

A POS kiegészítő egy olyan megoldás, amely segít összfogni és javítani a munkafolyamatokat a F&B részlegnek, hogy vendégeinek a legjobb szolgáltatásokat tudja biztosítani


Hamarosan elérhető
$30
/hónap


Ez a szoftver önállóan is elérhető, vagy a Clock PMS rendszer kiegészítőjeként a programba integrálva.

Klub és golf

Golfpálya üzemeltető kiegészítő webes tagság nyilvántartó portállal. Funkcionalitás és megfizethetőség


Coming soon
$45
/hónap
Ez a szoftver önállóan is elérhető, vagy a Clock PMS rendszer kiegészítőjeként a programba integrálva.

Integrált channel manager

A Parity Rate Channel Managerrel együttműködve ez a kiegészítő lehetőséget biztosít több száz on-line utazási irodához és globális foglalási rendszerhez történő kapcsolódáshoz, melyek a PMS rendszerben beállított árait közvetlenül átveszik. Valós idejű foglaltsági adatokat tud megosztani az irodákkal: a kiegészítőbe feltöltött adatok alappján a csatlakozott értékesítési csatornák a foglaltsági adatok mellett az esetleges foglalás módosításra vonatkozó irányelveket is elérhetik. Ahogy a beállítások szerinti kiadható szobák lefoglalásra kerültek, a rendszer lezárja a ház további értékesítésének lehetőségégt a csatornákon. Amennyiben lemondás érkezik, amutomatikusan újra nyitja a csatornát, lehetőséget biztosítva újabb foglalásokra. Minden foglalás automatikusan letöltődik a Clock PMS rendszerbe, ezzel értékes időt takarítva meg, valamint megakadályozza a rutin a hibák elkövetését. Ezen kiegészítő éves kötelezettség vállalást és előre fizetés igényel.


$50 /hónap


Szállodalánc, szálláshely csoport üzemeltetés

Ha több egységet üzemeltetne rendszerünkkel, kérjen egyedi ajánlatot


Szolgáltatások és támogatás

  

E-mail támogatás

$20 /hónap

Élő támogatás (cset, Skype, telefon)

$40 /hónap

Ár 1 szoba


$30.00 /hónap
  • Minimum fizetendő havidíj 30 USD
  • Első hónapban - csak 20 USD
  • Nincs hűségidő
  • Felhasználói fiókját bármikor ki és bekapcsolhatja
A feltüntetett árak nettó árak.
Az előfizetési díjak előre kerül terhelésre Amennyiben PayPal számája vagy hitelkártyája nem előterhelhető az adott időszak előtt, előfizetési fiókja felfüggesztésre kerülhet.
Az összes díj befizetése PayPal fizetési rendszeren keresztül történik. A fizetési tranzakciók visszaigazolása megjelenik az Ön Clock PMS fiókjában. Egyéb fizetési lehetőségek tekintetében kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítési osztályunkkal!
ÁSZF