+36 30 466 7777 Kapcsolat Live chat
+36 30 466 7777 Kapcsolat Visszahívjuk!
Clock PMS

Bármi, amire szüksége van egy modern felhő alapú szállodai szoftvertől

Fontosabb előnyei

A Clock PMS függetlenséget és teljesítményt ad Önnek


  • A Clock PMS szállodai ügyviteli rendszer függetlenséget és teljesítményt ad Önnek. Nem kell hosszasan telepítenie egy külön szerver gépre, mint a Hostware, Flexys, Fidelio vagy egyéb más konkurens szoftvereket. Mivel felhőalapú, a világ bármely pontjáról, bármilyen eszközről elérhető, internet kapcsolat segítségével. A Clock PMS szállodai szoftver egyszerűen kezelhető a letisztult menükkel, nincsenek külön oktatások a Hostware vagy akár a Flexys szállodai programokhoz képest. Itt help boxok segítik Önt a tájékozódásban. Önnek, csak a szobák száma határozza meg a havi díjat, bármikor szüneteltetheti az előfizetését, míg más szállodai rendszereknél hűségidőt kell vállalnia. Próbálja ki most!

Élvezze a munka egyedülálló lehetőségeit

  • Felhőalapú szolgáltatás - felejtsük el a telepítéseket, szervereket és a műszaki nehézségeket
  • Letisztult egyszerű felület - bármely asztali vagy mobil eszközön gördülékenyen működik
  • Használjon egy rendszert mindenhez - alacsony költségek, oktatások és adatátvitel

Kiegészítők, melyekkel növelheti közvetlen foglalásait

  • Web Foglalási Motor - egyszerű foglalási folyamatok, promók és kampányok
  • Önkiszolgáló Vendég Portál - ön be - és kicsekkolás, regisztrációs- és egyéb hasznos szolgáltatások
  • Bónusz kódok és árak - beazonosítja az internetes foglalási rendszereket használó vendégeket és közvetlen foglalásra ösztönzi

Valós idejű, egész világra kiterjedő értékesítés

  • Kapcsolat több, mint 350 Internetes Utazási Irodával és Globális Foglalási Rendszerrel, így vendégei nek globális elárást biztosít
  • TripConnect - közvetlen, jutalékmentes foglalásokat kap a TripAdvisor-tól
  • Egyetlen nyilvántartás - valós idejű szinkronizálást tesz lehetővé az összes csatornán
Főbb jellemzői

Clock PMS azt tudja, amit egy szállodai rendszernek tudnia kell. Mindent!


FELHASZNÁLÓBARÁT

A széles funkcionalítással rendelkező Clock PMS-el szinte gyerekjáték dolgozni.

Letisztult, egyszerű felület

Letisztult képernyő, nagy gombok, rendezett menük és egyszerűen könnyen kezelhető. Hibák lehetősége minimális, minden funkció néhány kattintással elérhető.

Súgó és Támogatás

A munkája során Segítség nyújtó tippek jelennek meg a Súgó Ablakokban és irányadó tanácsokkal látja el Önt, az éppen aktuális műveletei során. Ezen Help Boxok ki-és bekapcsolhatók.

Futassa az alapvető funkciókat 30 perc alatt

Mindössze 30 percet vesz igénybe a Clock PMS alapbeállításainak konfigurálása. Ezt követően Önnek lehetősége nyílik rögzíteni első szobafoglalását valamint első számla kiállítását.

FELHŐALAPÚ

Megbízható, biztonságos és mindig használatra kész.

Nincs telepítés és rendszer karbantartás


Mindössze néhány percet vesz igénybe a felhasználói fiókjának a létrehozása. Az ön szállodai üzemeltetési rendszere mindig napra kész ezzel megkönnyítve mindennapjait.Bármilyen asztali vagy mobil eszközön működik.


A Clock PMS nem igényel speciális hardwer eszközöket. A szoftver kompatibilis minden eszközzel és operációs rendszerrel. A rendszer követelmény egy internet kapcsolat és egy böngésző.


Powered by AWS Cloud Computing

Powered by Amazon Web Services™.


Az Amazon Web Szervereken futó alkalmazás magasabb szintű rendelkezésre állást garantál és lehetővé teszi az adatokhoz való korlátlan hozzáférést. A felhő alapú szerverek garantálják a biztonságos adatvédelmet.


Amazon Web Services™ is a trademark of Amazon.com, Inc. or its affiliates in the United States and/or other countries.

FOGLALÁSOK

Könnyedén készíthet, kereshet és módosíthat egyéni és csoportos foglalásokat.

A foglalási visszaigazolások több nyelven elérhetők

Egy kattintással foglalásvisszaigazolást küldhet vendégeinek, mely tartalmazza az alábbiakat: Google térkép, cégeslogó, garancia feltételek, előlegek és lemondási határidők.

Cég- és vendégadatok

Corporate ügyfelek és egyéni vendégek adatai előhívhatók az adatbázisból, így a foglalások, a bejelentőlapok és a számlák pillanatok alatt elkészíthetők.

Opciós szoba foglalások és étkezések

A Clock PMS segítségével kezelheti csoport foglalásait, létrehozhat opciós rezervációkat és nyomon követheti azokat. Beállíthatja az étkezési lehetőségeket és meghatározhatja a fizetési metódusokat.

SZÁMLÁZÁS

Könnyedén készíthet, kereshet és módosíthat egyéni és csoportos foglalásokat.

Inteligens fólió műveletek

Egy foglalás több fóliót (számlát) is tartalmazhat, mint például: szoba terhelés és extra szolgáltatásokat. Minden egyes fólió külön számlázható, a díjtételek átterhelhetők a fóliók között a vendég igényeihez igazodva.

Előlegek

A beérkezett garancia előlegek külön fóliói kerülnek rögzitésre. Az előleg számla összege részben vagy teljes egészében felhasznáható egyéb fóliók kiegyenlitésére.

Számlák

Számlázáskor a hatályos jogszabályok szerint történik a számla kiállítása.

ÁRAK

Beállíthat korlátlan árkódokat, egyedi csomagárakat az egyéni és corporate vendégei részére.Egyszerű beállítások

Az Árkód beállítások menüpontban létre hozhat szezonális szoba árakat, kiemelt dátumokat, hétköznapokat, valamint hozzárendelhet csomagokat és társíthat ezekhez adókat és valutanemeket.

Csomagárak alkalmazása és árazási stratégia

Ahhoz hogy vonzó ajánlatot adjon, ugyanakkor a bevételt is maximalizálja az alábbi stratégiai lehetőségekkel élhet: heti csomag (Weekly pack), az első 5 éjszaka 100 EUR éjszakánként, majd a 90 EUR, stb.

Több féle valuta árfolyam kezelhetőség

A árfolyambeállítások lehetőségeivel árait többféle valutában megjelenítheti a vendégszámláján.

Front desk

Gyors és rugalmas műveletek a zsúfolt recepciós pultok elkerülése érdekében.


Érkeztetés (Check-in), Utaztatás (Check-out)A Clock PMS több foglalást is kezel egyidőben. Ezzel az opcióval a recepció néhány perc alatt megérkeztetheti csoport foglalását.


Extra szolgáltatások terheléseA fóliók és az értékesítési statisztikák egyszerűbb kezelhetőségért a Clock PMS az extra szolgáltatásokat, típusonként bevételi csoportokra osztva tárolja. Ugyanakkor manuálisan, egyéb szolgáltatásokat is rögzíthet a rendszerben.
Gyors frissítésekNincs még egy szállodai szoftver amelynek ilyen egyszerű és gyors a kezelhetősége. Azonnali szobafoglalások, beállítások, szoba mozgatások és frissítések, csak néhány kattintással elvégezhetők.


JELENTÉSEK, KIMUTATÁSOK

A Clock PMS segítségével könnyen ellenőrizheti vállalkozását különböző szempontok alapján.

Szobák elérhetősége

A Foglaltság Monitorral és a Szoba Tükörrel ellenőrizheti a szobák elérhetőségét 1 napra vagy akár 1 hónapra vonatkozóan, míg a Foglaltság Előrejelzések és az Opciós Foglalások jelentései egy hosszú távú áttekintést biztosítanak.

Csoportfoglalások ellenőrzése

A csoportfoglalások olyan műveletek, melyek nagyban befolyásolthatják a szálláshely üzleti és pénzügyi eredményeit. A jelentésekből értesülhet az üzemeltetés folyamatairól.

Statisztikák

Statisztikai jelentésekből értékes információkat nyerhet az üzemeltetés és tervezés szempontjából: bevétel kategóriák, részletes szobaéjszakák kimutatása stb.

Multi hotel management

Gyors hozzáférés egy képernyőn az összes szállodájához

Kapcsolja össze szálláshelyeit

Elérheti az összes szállodáját és szálláshelyeit egy képernyőn, mindössze egyetlen kattintással. A Clock PMS kezdő képernyőjén elérheti és kezelheti egy helyen a szálláshelyeit, valamint gyors hozzáférést biztosít a Foglaltság Előrejelzésekhez, Új foglalások felviteléhez, az Árakhoz és a Szobák elérhetőségeihez.

Megosztott Partner/Cég és Vendég profilok, adatbázisok

A Clock PMS szoftverrel megoszthatja a szállodái között a partner és a vendég profilokat, adatbázisokat. A szálláshelyek között megosztott cég és vendég adatok nagyobb kényelmet biztosítanak. Ugyanakkor a szálláshelyek pénzügyi üzemeltetése külön, egymástól függetlenül történik.

Gyors hozzáférés a legfontosabb tulajdonságokhoz

A Clock PMS kezdő képernyőjén minden egyes szállodájához új foglalásokat rögzíthet, elérheti a Foglaltság Előrejelzéseket, az Árakat és a Szobákat.

ONLINE FOGLALÁSOK

Jutalékmentes Webes Foglalási Rendszer a szálláshely honlapján és a Facebook közösségi oldalon.

Testreszabható értékesítések

A Clock PMS segítségével a szálloda weboldal látogatói valós időben láthatják a szobák elérhetőségeit. A vendégek a szálloda honlapján, egy adott időszakra is lekérheteik a szabad szobák elérhetőségeit, foglalhatnak szobatípus szerint vagy előjegyezhetik foglalásaikat.

Rezponzív megjelenítés mobil eszközökön

A foglalások 65%-a mobil eszközökön történik. Az Ön WRS foglalási motorja nagyszerűen fog kinézni az okostelefonokon, tableteken.

Garancia opciók hitelkártyával vagy PayPal-al

A Clock PMS kompatibilis a PCI (Bankártya Biztonsági Felügyelet) 3.0-val is és a bankkártya adatokat magas szintű biztonságos kommunikációs csatornán kezeli. Szabályozhatja az alkalmazottak hozzáférését a bankkártyák bizalmas információihoz. Ugyanakkor, használhatja a PayPal fizetési felületet, kihagyva a PCI követelményeket.

Channel manager

Értékesítsen több online csatornákon és kezelje azt egyetlen platformon

Árak közzététele

Válassza ki PMS rendszeréből, mely árakat kívánja elérhetővé tenni on-line foglalás esetén és azok azonnal szétküldése kerülnek több száz On-line utazási irodához (OTA), A legjobb elérhető árak kezelése leegyszerűsödik.

Szabad szobák kimutatás szinkronizálása

A Channel Manager a jelenlegi, valós idejű kiadható szoba státuszt mutatja az on-line irodák részére. Manuálisan beállíthatók az esetleges túltöltések, illetve a közvetlen értékesítésre fenntartott kapacitás.

Automatikus letöltés és frissítés

Az új foglalások azonnal megjelennek a PMS rendszerben, mely egy összefoglaló képernyőn látható. A Channel Manager figyeli a kiadható szobákat és beállítástól függően nyitja vagy zárja az online értékestési lehetőségeket. Speciális beállításokra is van lehetőség az egyes partnerek, on-line utazási irodák (OTA) tekintetében.

* Ez a termék éves kiötelezettség vállalást és előre fizetés igényel.

ÖNKISZOLGÁLÓ PORTÁL

Minden vendégnek privát mobil kommunikációs csatornát kínál

SORONKIVÜLI BEJELENTKEZÉS, ÉRKEZÉS

Minden vendégnek lehetősége nyílik használni az Önkiszolgáló Portált, ahol módosítani vagy törölni tudja foglalását, kiválaszthatja a szobáját, hasznos webes linkajánlókatt kaphat a helyilehetőségekről. Mindezt környezetbarát módon és papírmentesen!

Expressz be- és kijelentkezés

A vendég előre kitöltheti bejelentőlapját, ezzel elkerülve a recepción való várakozást. Tudathatja, hogy hamarosan megérkezik, így szobája előkészíthető. A rendszerel a vendég ellenőrizze számláját, sőt akár ki is fizetheti azt PayPal segítségével, kisjelentkezhet és kiállíthatja számláját.

Felhasználóbarát és biztonságos

Az önkiszolgáló portál nem igényel jelszavas belépést és felülete rendkívül felhasználóbarát. Ugyanakkor biztonságos http protokollt használ az adatok védelme érdekében. Bizalmas információkat soha nem jelenít meg a képernyőn.

ÉTTEREM POS

Gyors és hatékony kiszolgálás az ügyfelek asztalánál

Hamarosan elérhető

Ott szolgálja ki a vendégeket, ahol vannak

Modern, mai elvárásoknak megfelelő vendég kiszolgálás. Természetesen a program asztali számítógépen is fut, de mobil eszközök használatával lehetőség nyílik a szervereken keresztül a vendég asztalánál történő on-line rendelés felvételre, valamint fizettetésre egyaránt.

Összekapcsolva a konyhával

Nincs több rohangáló pincér és olvashatatlan kézírással felvett megrendelés. A szerverek a rendeléseket közvetlenül a konyhába vagy a bárba küldik, mely lehetővé teszi a gyorsabb előkészítését. Konyhai nyomtatókat is támogatja a szoftver.

Számlák átmozgatása másik szobára vagy egyéb fóliókra

Kínálja fel vendégeinek a program kínálta számos fizetési lehetőséget: számla megbontás, terhelési tételek átmozgatása csoport- vagy céges számlára, könnyített kijelentkezés kifizetett számla esetén.

INTERFÉSZEK

Javítsa a vendégmegelégedettséget és a személyzet munkájának hatékonyságát

Képes kezelni a szállodaiparban átlalánosan elterjedt techologiákhoz és szoftverekhez kapcsolódó interfészeket

1996 óta vagyunk jelen az iparágban, így több száz adatátviteli eszköz fejlesztésén és tesztelésén vagyunk túl. Ezek a legelterjettebb szállodai technológiákkal, valamint szoftverekkel történő kapcsolódáshoz kínálnak megoldást.

Interfészek széles skálája áll rendelkezésre

Telefonközpont, kulcskártya rendszer, interaktív TV, személyi azonosításra szolgáló leolvasó renszerek, blokknyomatók, Energetikai rendszerekkel való kommunikáció, könyvelési rendszerek, adatátadás ügyviteli szoftvernek, bejeelntőlap és vendégkönyv adatszolgáltatás a hatóságok részére

Egyedi interfész fejlesztés

Ahhoz hogy lehetőséget biztosítsunk Önnek egy egyedi interfész használathoz, bármikor készen állunk ellenőrizni és fejleszteni eszközeit illetve szoftvereit.

Eszköz / Szoftver kompatibilitás ellenőrzése

VONZÓ ÁR

Tényleges igényeihez igazítva, pontosan személyre szabhatja költségeit

Az árak innen indulnak


$1.35

szobánként, havonta

Nézze meg árainkat

Nincsenek kezdeti díjak


Ingyenes próba időszak áll rendelkezése a Clock PMS használatának megkezdésekor, majd egy kedvezményes átalánydíjat fizet az első hónapban. Ezek után az Ön által kiválasztott, használni kívánt program funkciók alapján havonta fizeti a díjakat.

Csak azért fizessen, amit használ


A Clock PMS-sel Ön nem vállal határozott idejű elkötelezettséget. Ha egy darabig szüneteltetni szeretné vagy abbahagyjá a szoftver, vagy annak kiegészítőjének használatát, egyszerűen nem fizeti be annak következő díját. Az előfizetési fiókja és a hozzá kapcsolódó adatok megmaradnak.