CONSULTING SZAKMAI TANÁCSADÁS

Befektetés és fejlesztés, szálloda és étterem üzemeltetés, menedzselés, szakmai tanácsadás, értékesítés és marketing, válságmenedzsment.

 

A Global Consulting & Solutions Kft. budapesti székhelyű társaság, amelyet szállodák és éttermek üzemeltetésére, menedzselésére hoztunk létre. A vállalat vezetői több mint 15 év sikeres szakmai tapasztalattal rendelkeznek a turizmus és a vendéglátás területén. Folyamatosan keressük azon leendő partnereinket, akiknek segítségére lehetünk, szállodai, éttermi beruházás, üzemeltetés vagy szakmai tanácsadás területén. Amennyiben ránk bízza szállodája menedzselését, mi biztosítjuk Önnek a nyereséges üzemelést és a költségek rövid távú megtérülését. Üzletpolitikánknak köszönhetően vállalatunk együttműködik a szálláshely tulajdonosaival, hogy átvilágíthassuk a szállodaüzemeltetés illetve az adminisztratív elszámolási folyamatokat.

Mi segítünk megálmodni, megtervezni, megvalósítani és megtartani!

 • BefektetésIngatlan››

  Keressen minket bizalommal, amennyiben szállodai vagy éttermi ingatlant keres. Vállalatunk segít Önnek megtalálni a legoptimálisabb, az elképzeléseinek megfelelő ingatlant, mivel több ingatlan és tervező irodával állunk napi kapcsolatban. Szálloda vétel, lízing esetén is tudunk megoldásokat javasolni.

 • FejlesztésSzállodai és éttermi projektek››

  Amennyiben a már meglévő szállodáját illetve éttermét szeretné fejleszteni, bővíteni, eszköz parkot lecserélni, akár uniós pályázatokból, mi segítünk Önnek. Kérje testre szabott ajánlatunkat, sokféle kedvezményes lehetőségekkel állunk rendelkezésére.

 • ÜzemeltetésSzállodáknak és éttermeknek››

  Egyik fő profilunk szálláshely típusú ingatlanok menedzselése, üzemeltetése. Vállaljuk független, nem szálloda- és étteremlánchoz tartozó létesítmények üzemeltetését, franchise, bérlés vagy üzemeltetés alapján a legjobb szakmai tudásunk szerint. Több, mint 15 éves szállodai tapasztalattal állunk rendelkezésére, amellyel biztosítjuk a profi szakmai hátteret a szálláshely üzemeltetésben felmerülő problémák megoldásában.

 • MenedzsmentSzállodai létesítményeknek, vendéglátó egységeknek››

  Biztosítjuk a szálloda teljes körű menedzselését, menedzsment csapatunk segítségével. Vállalatunk megkeresi az Ön szállodája számára a szakmailag legkiválóbb közép- és felső vezetőket, illetve dolgozókat.

 • Szakmai tanácsadásSzállodáknak és éttermeknek››

  Vállaljuk szállodák és vendéglátók szaktanácsadását üzemeltetési, menedzselési kérdésekben, bevételnövelő és kiadás optimalizáló programunkkal.

 • ÉrtékesítésSzállodai és éttermi››

  Különböző értékesítési csatornák felülvizsgálata és azok alkalmazása a hatékonyabb üzemeltetésekhez. Jelentős partner állományunknak köszönhetően további kedvezményekhez juthat az adott szálláshely. A szállodaipar területén kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk (corporate, rendezvényszervezők, utazási irodák, online szállodai rendszerek, stb.).

 • MarketingSzállodai és éttermi››

  Marketing stratégiánknak köszönhetően, a vállalatunk által üzemeltett szálláshelyeken jelentős költségmegtakarítást érhetünk el. Marketing tanácsadást is biztosítunk a szolgáltató ipar részére.

 • VálságmenedzsmentSzállodáknak és éttermeknek››

  Megvizsgáljuk a bevétel, valamint a kiadási oldalt és meghatározzuk az egység részére a legoptimálisabb munkafolyamatokat. Szükség esetén válságstábot állítunk fel.

Referenciáink

Gastland Csoport

Actor Hotel Budapest

Canada Hotel Budapest

Véndiák Étterem

Don Vito Étterem

Six Inn Hotel Budapest